uborsica_5c0e2d0eb4c2duborsica_5c0e2d0eb4c2duborsica_5c0e2d0eb4c2duborsica_5c0e2d0eb4c2d
  • +380930019873 +380686777420
  • Магазин
  • Інструкція
  • Блог
  • Способи застосування
  • Поради
0
Українська
  • Русский
Відбілювання трави та квітів для декору
3 Листопада, 2020
Відбілювання тканин перекис воднем
3 Листопада, 2020
Published by admin on 3 Листопада, 2020
Categories
  • Блог
Tags
  • [:uk]Дезінфекція молочного обладнання[:]
  • [:uk]Дезінфекція обладнання для варення пива[:]
  • [:uk]дезінфекція обладнання перекисом водню[:]

Перекис водню – це не стійка речовина, яка згодом розкладається на два компоненти такі як H2O та кисень. Відповідно, нашкодити нічим не може. Звичайно ж після цього необхідно залишки злити з ємності, а краплі, які залишаться, дадуть нам додатковий кисень у сусло, який буде корисний дріжджам.

Перекис водню – хороший окислювач, який впливає на все бактеріальне середовище, мікрофлору, яка живе у бродильних ємностях, кранах, трубопроводах, магістралях для перекачування сусла або молочних продуктів з одного місця в інше, насосах. Це все можна обробити цим засобом. Можна навіть не змивати. Злити основну масу, щоб не булькало.

Share
0
admin
admin

Related posts

Oil or Serum bottle and pipette close-up on grey background. Pink cosmetic product, selective focus.

15 Січня, 2025

Застосування гліцерину у фармацевтиці


Read more
15 Січня, 2025

Гліцерин властивості та застосування


Read more
15 Січня, 2025

Пропіленгліколь властивості та застосування


Read more

Коментувати не дозволено.

© 2025 Перекись водорода. All Rights Reserved. Muffin group
    0Українська
    • Українська
    • Русский

      Перезвоните мне

      Error
      Thank you!